Rally-Lydighed Konkurrence

Info

Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, hvor der lægges stor vægt på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet.

Rally-lydighed er en sammenblanding af flere forskellige hundesportsdiscipliner – ligesom i agility skal hund og fører gennemgå en bane med øvelser, men momenterne er baseret på lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk og spring, kombineret med andre øvelser, der slet ikke kendes fra lydighed.

I rally-lydighed skal hund og fører gennemgå en bane med 10-20 skilte, som angiver hvilke øvelser hunden skal udføre. Og som i agility er banen, som hund og fører skal igennem, forskellig fra gang til gang, og designet af dommeren på dagen.

Læs mere her: Rally reglement

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

R1
Mandag Tid: 17:15 - 18:45
Sted: Dch Brønderslev træningsplads, Ø 1 Øst
Instruktør: Kirsten Sloth /

Skal have gennemført NyC Tidspunkt: start uge 4 til og med uge 25 og igen fra uge 33 til og med 48. Mandag kl 17.30 -? Indhold: Rally-lydighed har den almindelige familiehund i tankerne og hovedvægten ligger på glæde og samarbejde. Målsætningen for træningen er at skabe en hund som fungerer godt i hjemmemiljøet sammen med familien såvel som på offentlige steder eller sammen med andre hunde. Teamet skal tilstræbe smidighed og opmærksomhed med positiv udstråling.Rally byder på variation og spænding med indslag af traditionel lydighed, agility og freestyle.En bane i rally-lydighed skal være mindst 15 x 20 meter, men et ydre mål på 15 x 24 meter anbefales. Et antal skilte er sat ud afhængigt af hvilken klasse man træner i. På disse skilte står det hvad man skal gøre med hunden, hvilket vej man skal dreje mm. Du kan træne for at konkurrere men frem for alt er dette rigtigt sjovt og giver en enorm kontakt og samhørighed med din hund. Passer til alle!

Tilmeldte: 8/8
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 450 kr.
Udsolgt

Nyheder

Sponsorer