Agility

Info
Agilityholdbeskrivelsen
AGB1. Grundlæggende - Hvalpekursus skal være gennemført.
AGO1. Konkurrencehold - Grundlæggende skal være gennemført

AG for sjov - Grundlæggende skal være gennemført 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

AGB1
Mandag Tid: 17:15 - 18:15
Sted: Dch Brønderslev træningsplads, Agilitybanen
Instruktør: Betty Lison /

AGILITY - BEGYNDER: Grundlæggende agility. Hvalpehold skal være gennemført. Tidspunkt: start mandag d. 23 januar til og med uge 25. (Mandag kl. 17.15 til 18.15). Efter sommerferien - start uge 33 til uge 48. Vi forventer at hundeførerne møder til tiden og hjælper med at sætte bane op. Indhold: Her bliver der arbejdet med: kontakt, drift/motivation, samarbejde mellem hund og fører - belønning, fremad sendelse, højre/venstre basal handling, flatwork (arbejde på jorden uden forhindringer) /venstre basal handling, indlæring af de forskellige forhindringer, herunder indlæring af kontaktfelter. Der introduceres til handlingsbegreber og metoder der bruges på det efterfølgende agilityhold. På dette hold er der ekstra fokus på at bevare hundens koncentration og arbejdsglæde., samtidig med at ejerens kendskab til agility udvides. Vi begynder også at sætte flere forhindringer sammen til moduler og mindre baner. Fokus på at hund og førers samarbejde forstærkes. 


Tilmeldte: 8/8
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 450 kr.
Udsolgt

AGO1
Mandag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: Dch Brønderslev træningsplads, Agilitybanen
Instruktør: Pia Zacho Andersen / Ulla Pedersen /

AGILITY-ØVEDE. Du skal have gået på agility grundlæggende. Hundens alder skal være min. 1½ år. Start uge 4 (mandag d. 23 januar kl. 18.45 til 20) til uge 25. Efter sommerferien Start uge 33 til uge 48 Indhold: Her er der fortrinsvis fokus på hvorledes hundefører kan vejlede hunden til at få den bedste løbebane på en given bane, samtidig med at hundens basisindlæring vedligeholdes. Der trænes på større moduler og ofte på hele baner. Vi stifter bekendtskab med avancerede handlingsmetoder, med hensyn til hund og hundeførers niveau. På holdet er udfordringerne af varierende sværhed. Det forventes at konkurrencehundeførere og hunde er sikre i alle forhindringer, og at arbejdsglæden er stor. Træningen er meget selvstændig, og vi forventer at hundeførerne hjælper hinanden.

Tilmeldte: 11/11
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 450 kr.
Udsolgt

AG for sjovAG
Fredag Tid: 16:30 - 17:30
Sted: Dch Brønderslev træningsplads, Agilitybanen
Lørdag Tid: 09:15 - 10:30
Sted: Dch Brønderslev træningsplads, Agilitybanen
Instruktør: Pia Zacho Andersen /
AGILITY "for sjov" Træningsstart Lørdag d. 28 januar 2023 kl. 9.15 til 10.30. Man skal have gennemført et agility begynderhold/unghundehold og man skal kunne handle sin hund uden line. Holdet er for de hundeførere som ikke ønsker at gå til konkurrence men gerne vil løbe agility og have det sjovt med deres hund. Der vil ikke blive undervist i konkurrenceregler-korrekt gennemløb osv. Der er tilknyttet en Instruktør så alt foregår forsvarligt.
Holdnummer: AG
Tilmeldte: 7/7
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 450 kr.
Udsolgt

Nyheder

Sponsorer